06202940945 info@mayerweb.hu

Pénztárgépek informatikai eszközök

Pénztárgépek

Amennyiben magas színvonalú és megbízható online pénztárgépre van szüksége önnek a vállalkozása üzemeltetéséhez, forduljon hozzánk bizalommal, és mi segítünk kiválasztani az Ön igényeihez és elvárásaihoz legjobban illeszkedő online pénztárgépet.

Pénztárgéprendszerek

A számítógéppel összekötött pénztárgép ötvözi a két eszköz előnyeit, így a gyors eladás mellett a készletnyilvántartás is folyamatossága is biztosított.

Vonalkódolvasók

Napjainkban a kereskedelem területén is egyre jobban hódít a vonalkód-technika, mint a gyors termékazonosítás és adatbevitel alapvető eszköze. Ezért cégünk a vonalkód technikai eszközök széles választékát kínálja.

 

Pultszkennerek

A pultszkennereket kifejezetten közepes és nagy forgalmú kereskedelmi egységek pénztáraihoz ajánljuk, ahol a gyors, nagy átbocsátóképességű vonalkód olvasás az elsődleges szempont.

 

Vonalkód nyomtatók

Készítsen termékeire saját vonalkódot a Raktár programmal, és nyomtassa ki címke nyomtatóval azokat öntapadós címkére, vagy polckartonra.

 

Adatgyűjtők

Takarítson meg időt és pénzt. Leltározzon Symbol adatgyűjtővel. A Symbol adatgyűjtők segítségével nagymértékben felgyorsíthatja a leltározást. A leltározás időtartama akár a felére is csökkenhet, így rövidebb ideig kell bezárni az üzletet.