06202940945 info@mayerweb.hu

Készletnyilvántartó és számlázó programok

Legyen mindig naprakész.

Kiskereskedelmi nyilvántartó és számlázó programok

  • Egyszerű, gyors és pontos kezelhetőség (egy számítógép ismeretekkel egyáltalán nem rendelkező is kb. egy óra alatt elsajátíthatja a legfontosabb feladatokat)
  • Széleskörű lekérdezési lehetőségek, eladási, bevételezési, raktárkészlet kimutatások
  • Vonalkód technikai eszközök kezelése (vonalkódok leolvasása, nyomtatása)
  • Az üzletben dolgozók elszámoltatása, készpénzzel és áruval való visszaélésének megakadályozása
  • Alacsony árfekvésű de minden extrával ellátott program kifejlesztése mely moduláris rendszerben modulonként is megvásárolható

PC alapú pénztárgép rendszerek

Rendszerünket azok részére fejlesztettük ki, akiket a törvényi előírások pénztárgép használatra köteleznek, ugyanakkor szeretnék kihasználni a számítógépes készletnyilvántartás előnyeit is. Ez a rendszer a kis és közepes üzletek értékesítési munkájában nyújt segítséget a gyorsaságával, pontosságával, megbízhatóságával.

Webes vezetői információs és boltirányítási program

Felhő alapú ügyviteli rendszerünk úgy van megtervezve, hogy költséghatékony és a vállalkozására testre szabható legyen. A programban könnyedén tudja nyomon követni boltjai készlet mozgását, központilag végezheti el a bevételezést valamint a boltok közötti árumozgást és még az árurendelések előkészítéséhez is segítséget kap.

A programban számos riport, lista és lekérdezés segíti és egyszerűsíti a mindennapi feladatok elvégzését és a fontos üzleti döntések meghozatalát.